Žreb pokala članov in dečkov

Tako kot v lanski sezoni kamniški Calcit Water Polo, tako tudi letos kranjski Triglav obrambo pokalnega naslova začenja v četrtfinalu. V njem se bo 9. novembra v domačem bazenu udaril z mariborskim Branikom. Drug četrtfinalni par sestavljata Ljubljana Slovan in Posejdon Celje, tekma pa bo v Ljubljani.

Izžrebana sta bila tudi oba polfinalna para. Zmagovalec srečanja med Triglavom in Branikom se bo v tem delu tekmovanja udaril s koprskim Grafistom. prva tekma bo v Kranju ali Mariboru 12. novembra, povratna pa na Obali 3. decembra. Zmagovalca drugega četrtfinala že čaka Calcit. Prva tekma tega para bo v Ljubljani ali Celju, povratna pa v Kranju, kjer Kamničani igrajo svoja srečanja. Datuma tega polfinala sta seveda enaka. Finalno srečanje zmagovalcev polfinalnih bojev bo na sporedu 17. decembra, gostitelj pa še ni znan.

Hkrati je potekal tudi žreb pokala U15. Tu se bosta v četrtfinalu, ki bo na sporedu 4. decembra, v Kopru udarila Grafist in PD Maribor, v Mariboru pa Branik in Calcit. Zmagovalec prvega para se bo v polfinalu srečal z Ljubljano Slovan, zmagovalec drugega pa s Triglavom. Obe polfinalni in tudi finalno srečanje bodo na sporedu 17. decembra, kot uvod v veliki finale članskega pokala.

FOTO: Tit Košir

Verified by MonsterInsights