Triglav pokalni prvak pri mlajših kadetih (U15), malčki (U11) končali sezono

V sklopu 25. dneva vaterpolistov je bilo odigrano tudi pokalno prvenstvo do 15 let. Naslova se veselijo mladi vaterpolisti Triglava, ki so v finalu ugnali gostitelje turnirja, moštvo Kamnika. Bilo je 14:7. V zgodnjih dopoldanskih urah sta bili odigrani tudi obe polfinalni tekmi. Triglav je z 21:8 ugnal LJ Slovan, ki je dan prej v kvalifikacijskem dvoboju izločila Branik, Kamnik pa je bil z 11:6 boljši od Kopra.

Vsem ekipam čestitamo 🙂

V Kamniku je potekal tudi zadnji turnir za najmlajše vaterpoliste. Skupno smo jih v tej sezoni spremljali šest, za to, da je bilo odigranih čimveč tekem, pa so, poleg vseh slovenskih moštev, na nekaterih turnirjih nastopile še ekipe Trsta, Opatije in Delfina iz Rovinja. Vsak turnir je štel kot zaključena celota, rezultate pa najdete v biltenih, ki so objavljeni na naši spletni strani pod zavihkom z istim nazivom.

Prihodnji teden bomo spremljali še pokalno tekmovanje do 17 (27. 6.) in do 19 let (28. in 30.6.). Vse tekme, z izjemo kvalifikacijske tekme U19 med Kamnikom in LJ Slovan, ki bo v Kamniku, bodo sicer potekale na POB v Kranju. Razpored bo objavljen v zadnjem biltenu in na naši FB strani.