Povzetek 2. kroga lige štirih za člane – Koper : Kamnik

V sredo je bila odigrana zgolj ena tekma 2. kroga lige štirih. Koper je doma gostil ekipo Kamnika, ki je bila boljša z 8:7. Tekma med Ljubljano in Triglavom bo predvidoma odigrana nekje v sredini maja.

V Kopru so gostje začeli silovito in po prvi četrtini vodili s 4:1, nato pa v drugi zabili še en gol in na glavni odmor odšli s +4. V tretjem delu igre se je nato Koper približal na -2, Kamničani pa so na začetku zadnje četrtine ponovno ušli na štiri gole prednosti. Domači so nato dosegli tri zaporedne zadetke in obetala se nam je napeta končnica. Kamnik je dobro minuto pred koncem ponovno povedel za dva, domačim pa je nato uspelo zgolj omiliti poraz. Da je bila tekma izredno pomembna za obe ekipi pa priča tudi to, da je bil na domači strani s pravico zamenjave izključen Brozovič, na gostujoči pa celo brez pravice zamenjave Debevec. Z zmago je Kamnik sedaj ušel Kopru za tri točke in je sam na tretjem mestu.

VD Koper 1958 : VD Kamnik 7:8 (1:4, 0:1, 2:0, 4:3)
Strelci: Anzeljc 4, Berce 2, Černeka 1 za Koper; Debevec 4, Briški 2, Ostrež in Bergant 1 za Kamnik.

Lestvica:
1. Ljubljana (-1) 27
2. Triglav (-1) 21
3. Kamnik 12
4. Koper 9

Zaradi priprav kadetske reprezentance na kvalifikacije za EP se je močno spremenil tudi urnik tekem. Spodaj vam prilagamo okvirni načrt vseh tekem, ki morajo biti odigrane do konca lige štirih, je pa možno, da se še kaj naknadno spremeni.

J. M.

 

Verified by MonsterInsights